CARPACCIO S ČERVENOU REPOU

CARPACCIO S ČERVENOU REPOU

Ľahké vegetariánske carpaccio s kapustou Flower Sprouts predstavuje ideálne predjedlo pre vašich hostí.

CARPACCIO S ČERVENOU REPOU


PRÍSADY:

CARPACCIO S ČERVENOU REPOU

  • 2 červené repy
  • 2 citróny
  • hrsť Flower Sprouts
  • med
  • soľ a korenie
  • olej z vlašských orechov
  • bazalka
  • tymian

Dresing:

  • 1 polievková lyžica medovej horčice
  • 1 polievková lyžica smotanového chrenu
  • 50ml mlieka
  • olej z vlašských orechov

Červenú repu ošúpeme a pokrájame na tenké pásiky. Vložíme och na plech, pofŕkame citrónovou šťavou, orechovým olejom, medom, soľou, korením a tymianom. Po polhodine vsiakne repa do seba všetky arómy z marinády. Flower Sprouts, podarené skríženie zelenej kapusty a ružičkového kelu, krátko povaríme a rozložíme ju na jednotlivé lístky. Po polhodine marinovania kolieska repy uložíme na tanier spolu s pár lístkami Flower Sprouts. Posypeme bazalkou. Na prípravu dresingu zmiešame sladko-pikantnú medovú horčicu, ostrý smotanový chren, mlieko a trochu oleja. Dresingom polejeme carpaccio.


Túto pochúťku si môžete pripraviť aj s týmto kuchynským pomocníkom :

Klarstein TK38-TWIN-PEAKS, 1500 W, 3 lž, parný hrniec

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *